Uncategorized

Black Friday Actie

Profiteer van onze geweldige Black Friday Deal: Een Luxe Terrasoverkapping met Gratis tuinset, tuinbank!

Black Friday is eindelijk hier, en dat betekent geweldige kortingen en aanbiedingen voor iedereen die op zoek is naar de ultieme upgrade voor hun buitenruimte. Bij Live-Outdoor zijn we verheugd om je een ongelooflijke Black Friday-deal aan te bieden die je buitenleven naar een hoger niveau tilt!

Op zoek naar een prachtige terrasoverkapping om van te genieten in alle seizoenen? Zoek niet verder! Onze luxueuze terrasoverkappingen zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Dankzij onze Black Friday-actie kun je nu genieten van de volgende voordelen:

1. Terrasoverkapping + gratis tuinset: Koop een terrasoverkapping naar jouw keuze en ervaar de voordelen van het buitenleven zonder gestoord te worden door weersomstandigheden. Of je nu wilt ontspannen, dineren of gasten wilt ontvangen, onze terrasoverkappingen creëren de ideale ruimte. Ontvang een gratis tuinset bij aankoop van een terrasoverkapping.

2. Gratis bank bij aankoop van een tuinset: Koop een tuinset en geniet van het buitenleven in deze mooie set. Je krijgt er zomaar gratis een bank bij waar je op een andere plaats in je tuin kan genieten van het buitenleven. De bank die je gratis bovenop de tuinset krijgt is de bank Classic van 120cm.

3. Gratis 6 stoelen bij aankoop van een tafel: Je maar liefst 6 gratis stoelen bij je tuinset. Dit betekent dat je voldoende zitplaatsen hebt voor al je familie en vrienden, zodat je samen kunt genieten van de buitenlucht.

Deze Black Friday-actie is een beperkte tijd geldig, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent om van deze geweldige aanbieding te profiteren. Onze terrasoverkappingen, tuinsets, tuinbanken en stoelen zijn beschikbaar in diverse stijlen en kleuren, zodat je jouw buitenruimte kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak.

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe jij kunt genieten van de schoonheid van het buitenleven met onze premium terrasoverkappingen en bijbehorende meubels.

Opmerking: Deze Black Friday-aanbieding is geldig van 28/11/2023 tot 25/11/23 en is onderhevig aan beschikbaarheid. Voorwaarden en beperkingen zijn van toepassing. Neem contact met ons op voor alle details. Alsook is deze actie niet cumuleerbaar met andere acties. Het is dus in geen geval mogelijk meerdere gratis producten te ontvangen per aangekocht product.