Overkappingen

Met Bozo de zomer in

Ben je op zoek naar een overkapping voor in jouw tuin, dan wit je bij live-outdoor aan het juiste adres. Onze overkappingen kunnen met onze duidelijke instructies gemakkelijk zelf gemonteerd worden.

De Bozo is een aluminium terrasoverkapping met een zeer hoog afwerkingsniveau. Daarnaast biedt Bozo een scala van keuzes aan in de afwerking, zoals die van de gootlijst en de uitstraling van de staanders. U kunt de Bozo helemaal aanpassen aan uw stijl, smaak en voorkeuren. Dit zorgt voor een perfecte match met uw huis en tuin.

Terrasoverkapping Bozo, Onze bestseller! kies uw eigen uitstraling!

Een terrasoverkapping afgewerkt tot in de perfectie. Geheel af te stemmen op uw wensen en passend bij uw woning. Ontmoet de Bozo van Live-outdoor.

Perfectie

De Bozo terrasoverkapping is tot in de perfectie afgewerkt. Deze overkapping biedt een breed scala aan keuzes. Zo kiest u voor een ronde of klassieke siergoot en halfronde of vierkante staanders. U kunt de Bozo daardoor helemaal afstemmen op uw stijl, smaak en voorkeuren. U zorgt voor een perfecte match met uw huis en tuin.

Kenmerken

Door ons modulaire systeem zijn de mogelijkheden met de Bozo oneindig en passend in elke situatie en iedere stijl. Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen verkeerswit structuur, Crème wit en antraciet structuur. Voor de polycarbonaat dakbedekking kunt u kiezen uit helder, ultra helder, opaal en solar control. 

De opzet van de terrasoverkapping is flexibel en daardoor geschikt voor iedere buiten situatie.

De Bozo heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt en is daardoor het best verkochte model van Live-outdoor. Het succes van de Bozo schuilt in de optimale keuzevrijheid die het product biedt op het gebied van uitstraling en mogelijkheden. Door ons modulaire systeem zijn de mogelijkheden met de Bozo dus oneindig te noemen waardoor er een passende oplossing is voor elke situatie en iedere stijl. Zo is deze overkapping bijvoorbeeld ook koppelbaar waardoor de Bozo oneindig kan worden verbreed.